Debat obert sobre "Una revolució democràtica i feminista"


#1

En aquest espai pots debatre obertament sobre qüestions que tinguin a veure amb l’Eix 4 de la ponència zero: Una revolució democràtica i feminista. En aquest eix es tracten qüestions com la radicalitat democràtica, l’ètica i la transparència, l’administració pública, la memòria democràtica, la seguretat i la justícia o el pacifisme i els drets humans.

El Fòrum Obert de la plataforma digital està moderat per diferents persones a càrrec del procés Un País En Comú. Aquestes persones vetllaran pel correcte funcionament de l’espai i perquè no s’hi produeixin actituds sexistes, xenòfobes, homòfobes, denigrants, insultants, acusacions o caricatures, difamacions ni violència verbal, així com a qualsevol comentari o publicació contrari a la defensa dels drets humans per part de qualsevol participant.

L’equip moderador té la capacitat d’actuar en conseqüència amb aquells casos en els quals s’infringeixin alguns dels elements abans mencionats. L’equip moderador podria expulsar una persona usuària de l’espai de debat, en el pitjor dels casos.


Diagnosi de Radicalitat democràtica
#2

Una entrada incorporada a un tema existent: Introducció de Una revolució democràtica i feminista