Energies renovables, medi ambient, i patrimoni natural

camp-de-tarragona

#1

Cal apostar fortament per generar un nou model menys dependent dels combustibles fòssils i que aposti per una energia neta, renovable i no contaminant que asseguri la nostra sobirania energètica i la salut pública, i per suposat, que inclogui el tancament de les centrals nuclears. Apostem per preservar els espais naturals, agrícoles i pesquers, i difondre el patrimoni natural ric i divers, històric i cultural com a element diferenciador respecte a altres territoris per atreure un turisme respectuós amb l’entorn i sostingut al llarg de l’any.


#2

Si queremos un turismo sostenible, me resulta inconcebible y anacrónico tener un dolfinari a La Pineda, en Vila-Seca, apostemos firmemente por su prohibición inmediata.


#3

Preservar els espais agrícoles suposa ajudar en aquells que hi resideixen a temps complert. Trobo que s´hi parla poc de les persones que mantenen vius els espais naturals, no només en aquest epígraf sinó en general en tots els temes relacionats amb l’agricultura.


#4

on diu: “… com a element diferenciador respecte a altres territoris per atreure un turisme respectuós amb l’entorn i sostingut al llarg de l’any.”, diria que “que ofereixi formes de vida, treball i, fins i tot, turisme, plenes, respectuoses i radicalment sostenibles”