Debat obert sobre "Un país inclusiu"


#1

En aquest espai pots debatre obertament sobre qüestions que tinguin a veure amb l’Eix 5 de la ponència zero: Un país inclusiu on tothom tingui cabuda. En aquest eix es tracten qüestions com la llengua, el feminisme i els drets de les dones, LGTBI, els cicles de vida, les migracions i la interculturalitat o la diversitat funcional.

El Fòrum Obert de la plataforma digital està moderat per diferents persones a càrrec del procés Un País En Comú. Aquestes persones vetllaran pel correcte funcionament de l’espai i perquè no s’hi produeixin actituds sexistes, xenòfobes, homòfobes, denigrants, insultants, acusacions o caricatures, difamacions ni violència verbal, així com a qualsevol comentari o publicació contrari a la defensa dels drets humans per part de qualsevol participant.

L’equip moderador té la capacitat d’actuar en conseqüència amb aquells casos en els quals s’infringeixin alguns dels elements abans mencionats. L’equip moderador podria expulsar una persona usuària de l’espai de debat, en el pitjor dels casos.


#2

A l’Assemblea Oberta de dimecres 22 de febrer al centre cívic El Sortidor de Poble Sec van sorgir aquests termes al llarg del debat:

Feminisme, dret dones

Transformació relacions laborals
Drets socials versus drets individuals
Violència masclista
Posició clara per canvis socials
LGTBI
Com valorem els treballs de cura?

Protegir drets prostitució

Clients fan la prostitució
Perills de la prostitució
Avortament


#3

Se debe gestar un proceso de mas participacion con equidad. Dar a la poblacion migrante durante la proxima vigencia un espacio de formacion politica a los diferentes colectivos de personas migradas para la mejora en la participacion municipal.