Debat obert sobre "Un nou model de benestar"


#1

En aquest espai pots debatre obertament sobre qüestions que tinguin a veure amb l’Eix 2 de la ponència zero: Un nou model de benestar per a una societat justa i igualitària. En aquest eix es tracten qüestions com la justícia social i les polítiques per l’equitat, els serveis socials, l’habitatge, l’educació, la salut i la sanitat o la cultura.

El Fòrum Obert de la plataforma digital està moderat per diferents persones a càrrec del procés Un País En Comú. Aquestes persones vetllaran pel correcte funcionament de l’espai i perquè no s’hi produeixin actituds sexistes, xenòfobes, homòfobes, denigrants, insultants, acusacions o caricatures, difamacions ni violència verbal, així com a qualsevol comentari o publicació contrari a la defensa dels drets humans per part de qualsevol participant.

L’equip moderador té la capacitat d’actuar en conseqüència amb aquells casos en els quals s’infringeixin alguns dels elements abans mencionats. L’equip moderador podria expulsar una persona usuària de l’espai de debat, en el pitjor dels casos.


Diagnosi de Justícia social i polítiques per l'equitat
#2

Mes enllà de un reequilibri de la fiscalitat , cal “pensar” el Estat del Benestar que volem dissenyar per a Catalunya en funcio del PIB del pais i cal respondre a la pregunta ?quin tipus d Estat del Benestar volem? ?quan estem disposats a pagar per ell?.
Noto a faltar en les ponencies aportacions consistens sobre aquest tema, que es cabdal per que no quedi tot en una declaracio de bones intencions la factura de la qual no sabem ben be com es pot pagar.


#3

Una entrada incorporada a un tema existent: Introducció de Un nou model de benestar


#4

Una entrada incorporada a un tema existent: Introducció de Un nou model de benestar